Wat kunt u van ons verwachten?

Over ons

Ontdek de Kracht achter onze Transportdiensten

Bij Blue Eagle Transport zetten we de standaard voor betrouwbare en betaalbare transportoplossingen vanuit onze locatie in Waddinxveen. Met meer dan 11 jaar ervaring in het koerierswerk, hebben we onze reputatie opgebouwd op basis van kwaliteit, flexibiliteit en uitstekende service. Wij verzorgen uw opdracht van en naar bestemmingen in heel Nederland. Belgie, Luxemburg en Duitsland behoren ook tot de mogelijkheden!

Wat Ons Onderscheidt

  • Snelheid en Betrouwbaarheid: We garanderen dat uw zendingen op tijd en onbeschadigd worden afgeleverd. Geen 9-tot-5 mentaliteit – we zijn er wanneer u ons nodig heeft.

  • Milieubewustzijn: Onze inzet voor het milieu gaat verder dan alleen efficiënt transport. We gebruiken zuinige Euro 6 motoren en hebben onze chauffeurs de opleiding “Het Nieuwe Rijden” positief afgerond. Dit heeft een verantwoordelijke rijstijl als resultaat, wat niet alleen kostenbesparend is, maar ook milieuvriendelijk!

  • Diversiteit in Diensten: Of het nu gaat om spoedtransport voor zakelijke goederen, pakketten met afwijkend formaat, vaste route transport, distributieritten of documentenvervoer met enige spoed. Wij staan graag voor u klaar!

  • Transparantie: Bij ons krijgt u binnen 15 minuten een vaste prijsopgave wanneer u belt. Geen verrassingen achteraf; wij houden ons aan onze afspraken.

Duurzaam & Milieubewustzijn

We scheiden en verwerken ons transportafval op een milieuvriendelijke manier. Bovendien voorzien onze vestigingen in hun stroombehoeften met zonnepanelen, waarmee we bijdragen aan een groenere toekomst.
Kortom, Blue Eagle Transport is meer dan alleen een koeriersbedrijf; we zijn uw betrouwbare partner in transport, waar klanttevredenheid en duurzaamheid voorop staan.

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar het verschil.

Groen “Gas” erop!

Contactgegevens

Locatie :

Postbus 312, 2740AH Waddinxveen

Email :

info@blueeagletransport.nl

Telefoon :

+31 (0)6 538 853 43

Aanvraag

Ophalen

Waar moet de zending worden opgehaald?


Afleveradres

Waar moet de zending worden afgeleverd?