Fiets Vervoeren

Welkom bij Blue Eagle Transport, jouw betrouwbare partner voor het vervoeren van fietsen. Of je nu een enkele fiets hebt of meerdere fietsen wilt verplaatsen, wij staan voor je klaar. Onze moderne en ruime bussen maken het mogelijk om fietsen veilig en efficiënt te transporteren. We begrijpen dat elke fiets waardevol is, en daarom zorgen wij voor een professionele en zorgvuldige aanpak.

Onze bussen zijn speciaal ontworpen om ook de wat grotere fietsen te kunnen vervoeren, met een maximale lengte van 3 meter. Of het nu gaat om een elektrische fiets, mountainbike of een bakfiets met een maatje meer, wij hebben de juiste oplossingen voor het vervoer ervan.

Fiets Vervoeren? Kies voor Blue Eagle Transport

  • Veiligheid voorop: We behandelen elke fiets met de grootste zorg om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat aankomen op hun bestemming.
  • Modern en ruim: Onze bussen zijn eigentijds en ruim, waardoor zelfs grotere fietsen gemakkelijk passen.
  • Vervoer op maat: Of het nu gaat om particulier vervoer of evenementen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor al je vervoersbehoeften.

Benieuwd naar de kosten voor het vervoeren van jouw fiets(en)? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. Vul het contactformulier hieronder in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Snel een vrijblijvende prijsopgave

Aanvraag

Ophalen

Waar moet de zending worden opgehaald?


Afleveradres

Waar moet de zending worden afgeleverd?